Produktet har blitt lagt til i handlekurven din

  NORSK MOMS, INGEN EKSTRA TOLL AVGIFTER  ​ ​  LAVEST MULIGE PRISER   ​   DELBETAL KJØPET DITT ​     RASKE LEVERANSER (1-3 DAGER)     KVALITETSGARANTI ​    UBEGRENSET RETUR

LEVERING OG RETURN


LEVERINGSINFORMASJON


Etter at du har gjennomført ditt kjøp vil det bli sendt en bestillingsbekreftelse til deg (dette er en automatisk melding, så hvis du ikke mottar den innen få minutter, sjekk spam). Les gjennom den og sjekk at alle opplysningene stemmer. Når din bestilling sendes fra vårt lager mottar du også en leveringsbekreftelse til den e-postadressen du har oppgitt i kassen. 

Prisene på produktene i nettbutikken på www.delightfulhair.no er alle inkludert 25% moms. Dette innebærer at våre norske kunder ikke må betale moms og tull når pakken hentes. Leveringstiden til Norge er ca 1-3 arbeidsdager.

Vanligvis kommer din forsendelse hjem til din postkasse sammen med den vanlige posten. Er pakken for stor vil den bli sendt rett til nærmeste postbud. Du henter den da enkelt med en pakkemelding. Varer som ikke hentes blir sendt tilbake til oss. For bestilte pakker som ikke avhentes vil du bli fakturert kostnadene for returfrakt, ekspedisjon- og behandlingsavgift. Disse kostnadene summerer seg for tiden til 250 NOK.

Portokostnaden for bestillinger er på 149 NOK.


BYTTERETT & ANGRERETT


BYTTE PRODUKTET
Hvis håret er ubrukt, er det mulig å bytte produktet. Pakk inn varene godt i samme pakke/pose som de kom i, eller bruk eventuelt din egen forpakning. Skriv ned opplysningene og legg de ved i pakken. Send en e-post til vår support for å få en returseddel sendt via mail for å skrive ut.


ANGRERETT
Du har alltid 14 dagers angrerett i samsvar med lovgivningen, men vi har utvidet den til ubegrenset agrerett. Dersom du av en eller annen grunn skulle angre på kjøpet kan du returnere varene og få pengene tilbake. Dette gjelder ubrukt hår. Pakk inn varene godt i samme pakke/pose som de kom i, eller bruk eventuelt din egen forpakning. Skriv ned opplysningene og legg de ved i pakken. Send en e-post til vår support for å få en returseddel sendt via mail for å skrive ut.