Produktet har blitt lagt til i handlekurven din

  NORSK MOMS, INGEN EKSTRA TOLLAVGIFTER  ​ ​  LAVEST MULIGE PRISER   ​   DELBETAL KJØPET DITT ​     ENKEL HJEMLEVERINGS (1-3 UKEDAGER)     KVALITETSGARANTI ​    UBEGRENSET RETUR

FEST OG FJERNING


Du kan få langt og fyldig hår på flere måter. Alle mennesker er forskjellige og har ulike forutsetninger og ønsker for hair extension – det har vi på Delightful Hair tatt på alvor. Vi mener at hair extension er for alle, og derfor finner du flere typer hair extension hos oss. Her kan du lese om hvordan man fester de ulike hair extensions, og hva som kan være lurt å tenke på for hver festemetode.KERATIN EXTENSIONS


FEST
Del opp håret. Bruk en beskyttelsesplate og finn en tynn lokk fra ditt eget hår. Legg nail-lokken under og varm festet med en varmetang for keratinvoks. Når voksen smelter ruller du sammen festet med ditt eget hår og klemmer godt sammen. Vær sikker på at voksen omslutter hele hårlokken og at det ikke er luft i festet. Gjør samme prosedyre for hvert feste, del for del. Begynn i nakken og arbeid deg oppover.

FJERNING
Påfør remover på festet og la det virke. Bruk remover-tangen og klem godt på festet. Deretter drar eller kammer du forsiktig ut nail-lokken. Gjenta prosedyren på eventuelle rester.

Ved bruk av keratin extensions må du huske å ikke ha varme for nær festene. Eksempelvis kan lang tid i direkte kontakt med sollys, varme fra hårføner eller varmt vann smelte eller løsne festene. Det samme gjelder for hårprodukt ved festene. Børst og gre ut håret med fingrene både i lengden og ved festene daglig for at de ikke skal floke seg.


TAPE EXTENSIONS


FEST
Vask håret kun med sjampo (ingen balsam eller olje) og tørk håret helt tørt. Del opp håret ditt. Fjern beskyttelsesplaten fra en lokk og sett den opp mot nedre kant. Løft opp lokken og fjern hår som ikke følger med. Sett enda en lokk tapehår under den første slik at de møtes tape mot tape med ditt eget hår imellom. Trykk hardt. Gjenta langs skillen og forsett deretter langs en ny skill til du er fornøyd med mengden hair extension. Når du fester tape hair må du være nøye med å ikke ta på tapen med fingrene etter at du har fjernet beskyttelsesplasten. Husk også å ikke sette lokkene for nær hårbunnen og ikke ta for mye av ditt eget hår mellom tapelokkene.

FJERNING
Påfør remover over hele feste og masser det inn. Del lokkene med fingrene eller med hjelp av en kam. Bruk mer remover om det trengs, og fjern deretter tapelokken. Påfør remover på eventuelle rester. Gjenta prosedyren for hver lokk.

Når du fester tape hair må du være nøye med å ikke ta på tapen med fingrene etter at du har fjernet beskyttelsesplasten. Husk også å ikke sette lokkene for nær hårbunnen og ikke ta for mye av ditt eget hår mellom tapelokkene.

Tapen er følsom for varme og hårprodukter, så unngå dette nær festene. Børst håret ofte og gre ut eventuelle floker.


MICRORING EXTENSIONS - LOOP HAIR


FEST
For å feste loop hair trenger du en tang og gjerne en pinnekam. Del opp håret og finn frem en liten lokk av ditt eget hår ved hjelp av kammen. Dra lokken fra ditt eget hår gjennom løkken på loop hair-lokken. Dra deretter løkken gjennom mikroringen og pass på at mikroringen havner ca. 1 cm fra hodebunnen. Bruk tangen for å klemme mikroringen. Mikroringen skal klemmes godt sammen slik at den blir flat.

FJERNING
Benytt tangen og klem mikroringen i motsatt retning slik at den åpner seg. Dra ut loop hair-lokken fra håret og gjenta på resterende lokker

Når du fester loop hair må du passe på å ta riktig mengde av eget hår gjennom mikroringen. Du skal kjenne en viss motstand når du drar håret gjennom mikroringen. Tar du for lite eller for mye hår vil ikke mikroringen feste seg ordentlig.


NANO HAIR EXTENSIONS


FEST
Begynn med å dele opp håret. Tre et par nanoringer på hårkroken. Ta en lokk av ditt eget hår ved hjelp av en pinnekam og dra håret gjennom kroken. Dra deretter håret gjennom nanoringen. Plasser en nano hair-lokk i nanoringen og klem sammen nanoringen ved hjelp av en tang. Sørg for å klemme nanoringen helt sammen.

FJERNING
Benytt tangen og klem nanoringen i motsatt retning slik at den åpner seg. Dra ut nano hair-lokken fra håret og gjenta prosedyren på resterende lokker. Husk å unngå varme og hårprodukter nær festene da det kan gjøre at voksen metalløkken sitter i løsner.


HÅRTRENSE


FEST
Det er mange muligheter med en hårtrense. Du kan lime, sy fast hårtrensen eller feste den ved hjelp av mikroringer. Ved å sy inn clips kan du til og med lage ditt eget clip-on-sett. Med litt arbeidsinnsats kan du få hair extensions som er spesialdesignet spesielt for deg.

Eksempler på hvordan en hårtrense kan festes

Lim: Del opp håret der du vil feste løshåret. Klipp av en ønsket lengde av hårtrensen. Påfør lim for hair extensions på både hårtrensen og ditt eget hår, rett nedenfor skillen. Press fast hårtrensen ordentlig. Gjenta prosedyren til du er fornøyd med mengden hår.

Weave: Del opp håret. Lag en innebygd flette horisontalt med skillen og fest den. Klipp av en ønsket lengde av hårtrensen. Tre en tråd på en bøyd nål og sy fast hårtrensen i fletten. Gjenta prosedyren til du er fornøyd med mengden hår. Begynn i nakken og jobb deg oppover.

Mikroringer: Del opp håret der du vil feste løshåret og klipp av den lengden du ønsker av hårtrensen. Plasser hårtrensen mot nedersiden av skillen. Benytt kroken for å ta en del av ditt eget hår og en del av hårtrensen. Tre håret gjennom mikroringen og klem sammen mikroringen ved hjelp av en tang.


PONYTAIL


FEST
Lag en hestehale i ditt eget hår. Fest kammen til hestehalen og lukk borrelåsstroppen rundt. Sikre enden av håret med en hårnål.

FJERNING
Pakk ut borrelåsremmen og løft av hestehalen.

Ta ut håret når du trener, dusjer og sover. Kam igjennom det daglig og gre ut eventuelle floker. Du kan styla håret akkurat som vanlig, og du vasker det for hånd i lunkent vann med sjampo og balsam laget for hair extension.


CLIP-ON EXTENSIONS


FEST
Del opp håret på baksiden av hodet. Du kan tupere ditt eget hår nederst i skillen slik at clipsen festes bedre. Åpne clipsen på clip-on-delen, hekt dem fast i det tuperte håret og trykk fast clipsen slik at de lukkes. Fortsett deretter på samme måte med de andre delene. Begynn i nakken og arbeid deg oppover og deretter til sidene. 

FJERNING
Åpne clipsen og fjern hår del for del. 

Ta ut håret når du trener, dusjer og sover. Kam igjennom det daglig og gre ut eventuelle floker. Du kan styla håret akkurat som vanlig, og du vasker det for hånd i lunkent vann med sjampo og balsam laget for hair extension.

 


HALO EXTENSIONS


FEST
Legg tråden over ditt eget hår, med noen få fingre brede fra hårfestet i pannen. Trykk ned gloriehårforlengelsene dine slik at de sitter fast over ditt eget hår, og sørg for at klipsene er åpne. Trykk klippene slik at de lukkes og sitter i håret ditt. Tråden er justerbar for å passe deg. Når hårforlengelsene er på plass, ta en kam og trekk opp ditt eget hår slik at det meste havner over tråden og hårforlengelsene slik at dette blir skjult.

FJERNING
Klemmene åpnes, og deretter løftes det løse håret bare oppover og løsnes deretter fra hodet.

Ta ut håret når du trener, dusjer og sover. Kam igjennom det daglig og gre ut eventuelle floker. Du kan styla håret akkurat som vanlig, og du vasker det for hånd i lunkent vann med sjampo og balsam laget for hair extension.