Produktet har blitt lagt til i handlekurven din

  NORSK MOMS, INGEN EKSTRA TOLLAVGIFTER  ​ ​  LAVEST MULIGE PRISER   ​   DELBETAL KJØPET DITT ​     ENKEL HJEMLEVERINGS (1-3 UKEDAGER)     KVALITETSGARANTI ​    UBEGRENSET RETUR

GUIDE - FARGE


Vi har over 20 ulike farger som du kan velge mellom, avhengig av festemetode, inkludert mange ulike ombre-farger slik at du kan finne den fargen som passer deg best.


FARGEKART


Färgkarta

 


FARGEPROVER


Du kan kjøpe eller låne med deg fargeprover for å finne en farge som passer best til håret ditt. Det kan være vanskelig å se riktig farge ut i fra et bilde, avhengig av lys osv. Derfor anbefaler vi at du bestiller fargeprover hjem til deg slik at du på enkleste måte kan velge riktig farge. 


HVILKEN HÅRFARGE PASSER MEG?


Hva som passer deg er først og fremst en smakssak. Du kan trives med din egen hårfarge, som er den som passer aller best. Avhengig av dine egne farger kan kalde eller varme farger passe bedre til deg. En enkel regel er at hvis gullsmykker kler deg best, vil også varme farger kle deg best. Hvis sølv er smykkefargen din, kler du sannsynligvis også kalde farger. Hvis du vil blande ulike nyanser i løshåret, blir resultatet best om du holder deg til enten varme eller kalde farger, og unngår å blande disse.


FARGE LØSHÅRET


Da vi ikke anbefaler at du farger løshåret, i og med at det allerede har blitt utsatt for hard behandling, håper vi at du direkte kan finne den fargen som passer håret ditt best.

For å kunne benytte vår 30 dagers tilfredshetsgaranti skal håret ikke være fargebehandlet eller bleket.


GRATIS RETUR


Ble ikke nyansen du bestilte riktig? Vi har gratis returordning, slik at du kan sende håret tilbake hvis det ble feil, og bytte til riktig farge uten omkostninger.

Les mer om dette her.


HJELP MED FARGE


Hvis det virker som en umulig oppgave å finne riktig farge, hjelper vi deg gjerne. Send et bilde til [email protected], og fortell oss hva du vil gjøre med løshåret ditt, så forsøker vi å hjelpe deg så godt vi kan.