Produktet har blitt lagt til i handlekurven din

  NORSK MOMS, INGEN EKSTRA TOLL AVGIFTER  ​ ​  LAVEST MULIGE PRISER   ​   DELBETAL KJØPET DITT ​     RASKE LEVERANSER (1-3 DAGER)     30 DAGERS TILFREDHETSGARANTI ​    UBEGRENSET RETUR

OM HÅRET

FORSKJELLEN PÅ REMY OG IKKE-REMY

Alt løshåret vi selger er laget av remy-hår. Remy betyr at alle hårstråene ligger vendt i samme retning, noe som reduserer friksjonen mellom hårstråene og sikrer at håret blir mindre flokete enn med ikke-remy-hår. Løshår av ikke-remy-hår er sorteringshår av andre klasse som samles sammen hulter til bulter, noe som ikke gir et like fint og naturlig resultat som ekte remy-hårforlengelser.

FORSKJELLEN PÅ SINGLE DRAWN OG DOUBLE DRAWN LØSHÅR

Single drawn-hår er klippet av ved roten og er tykkere ved roten og tynnere i tuppene i likhet med ditt eget hår. Double drawn-løshår er klippet både ved roten og ved tuppene, noe som gjør at alle hårstråene i prinsipp er like lange. Hårforlengelsene vi selger og de aller fleste løshår, er single drawn.

ORIGINALT LØSHÅR

Vi har valgt å selge indisk hår ettersom det er veldig likt europeisk hår. Indiske kvinner er kjente for å ha fint og sterkt hår, derfor passer indisk remy hår utmerket ved fremstilling av løshår. Tilgangen på hår fra India er stor ettersom det er vanlig at indere selger eller gir bort sitt hår.

Vårt originale løshår holder i opptil 6 måneder om det behandles bra.

PREMIUM LÖSHÅR

Om du vil ha en enda bedre kvalitet på din hair extension må du velge vårt premium løshår. Det er mer nøye utvalgt og har gjennomgått en mer sparsom behandling på fabrikken, hvilket gjør at det holder en høyere kvalitet.

Vårt premium løshår holder i opptil 24 måneder om det behandles bra.

LYST/MØRKT HÅR

De fleste indere har mørkt hår, men med dagens fargemetoder kan våre fabrikker tilby lyst løshår med meget god kvalitet som gir et vakkert resultat. Våra fabrikker kjøper inn ubehandlet hår fra India som siden pakkes og sendes til oss uten mellomledd. Derfor kan vi hos Delightful Hair tilby deg de beste prisene på hair extensions.

KRØLLET/BOLGET LØSHÅR

Krøllet og bølget løshår produseres i spesielle former ved høy varme, noe som sliter litt ekstra på håret. Derfor har ikke bølgete hårforlengelser like høy kvalitet som slett løshår. Du kan med fordel kjøpe slett løshår som du selv krøller.

Hos oss hos Delightful Hair får du like fin kvalitet som i en hvilken som helst annen butikk, men forskjellen er at vi kjøper løshåret vårt direkte fra fabrikken. Dette gjør at vi kan tilby mye lavere priser.