Produktet har blitt lagt til i handlekurven din

  NORSK MOMS, INGEN EKSTRA TOLL AVGIFTER  ​ ​  LAVEST MULIGE PRISER   ​   DELBETAL KJØPET DITT ​     RASKE LEVERANSER (1-3 DAGER)     30 DAGERS TILFREDHETSGARANTI ​    UBEGRENSET RETUR

OM HÅRET

Hos oss hos Delightful Hair får du like fin kvalitet som i en hvilken som helst annen butikk, men forskjellen er at vi kjøper løshåret vårt direkte fra fabrikken. Dette gjør at vi kan tilby mye lavere priser.FORSKJELLEN PÅ REMY OG IKKE-REMY


Alt løshåret vi selger er laget av remy-hår. Remy betyr at alle hårstråene ligger vendt i samme retning, noe som reduserer friksjonen mellom hårstråene og sikrer at håret blir mindre flokete enn med ikke-remy-hår. Løshår av ikke-remy-hår er sorteringshår av andre klasse som samles sammen hulter til bulter, noe som ikke gir et like fint og naturlig resultat som ekte remy-hårforlengelser.


FORSKJELLEN PÅ SINGLE DRAWN OG DOUBLE DRAWN LØSHÅR


Single drawn-hår er klippet av ved roten og er tykkere ved roten og tynnere i tuppene i likhet med ditt eget hår. Double drawn-løshår er klippet både ved roten og ved tuppene, noe som gjør at alle hårstråene i prinsipp er like lange. 


SINGLE DRAWN LØSHÅR


Vi har valgt å selge indisk hår ettersom det er veldig likt europeisk hår. Indiske kvinner er kjente for å ha fint og sterkt hår, derfor passer indisk remy hår utmerket ved fremstilling av løshår. Tilgangen på hår fra India er stor ettersom det er vanlig at indere selger eller gir bort sitt hår.

Vårt originale løshår holder i opptil 6 måneder om det behandles bra.


DOUBLE DRAWN LØSHÅR


For tykkere tips legg til double drawn.


LYST/MØRKT HÅR


De fleste indere har mørkt hår, men med dagens fargemetoder kan våre fabrikker tilby lyst løshår med meget god kvalitet som gir et vakkert resultat. Våra fabrikker kjøper inn ubehandlet hår fra India som siden pakkes og sendes til oss uten mellomledd. Derfor kan vi hos Delightful Hair tilby deg de beste prisene på hair extensions.


KRØLLET/BOLGET LØSHÅR


Krøllet og bølget løshår produseres i spesielle former ved høy varme, noe som sliter litt ekstra på håret. Derfor har ikke bølgete hårforlengelser like høy kvalitet som slett løshår. Du kan med fordel kjøpe slett løshår som du selv krøller.