Produktet har blitt lagt til i handlekurven din

  Norsk moms, ingen ekstra toll avgifter  ​ ​  De lavest mulige priser   ​   Delbetal kjøpet ditt ​     Gratis frakt over 1000 kr ​     30 dagers tilfredshetsgaranti  ​    60-dagers retur

OM HÅRET

Vi selger hårforlengelser av ekte indisk remy-hår, single drawn.

FORSKJELLEN PÅ REMY OG IKKE-REMY
Alt løshåret vi selger er laget av remy-hår. Remy betyr at alle hårstråene ligger vendt i samme retning, noe som reduserer friksjonen mellom hårstråene og sikrer at håret blir mindre flokete enn med ikke-remy-hår. Løshår av ikke-remy-hår er sorteringshår av andre klasse som samles sammen hulter til bulter, noe som ikke gir et like fint og naturlig resultat som ekte remy-hårforlengelser.

FORSKJELLEN PÅ SINGLE DRAWN OG DOUBLE DRAWN LØSHÅR
Single drawn-hår er klippet av ved roten og er tykkere ved roten og tynnere i tuppene i likhet med ditt eget hår. Double drawn-løshår er klippet både ved roten og ved tuppene, noe som gjør at alle hårstråene i prinsipp er like lange. Hårforlengelsene vi selger og de aller fleste løshår, er single drawn.


ORIGINAL LØSHÅR
Vi har valgt å selge indisk hår i og med at det er svært likt europeisk hår. Indiske kvinner er kjent for å ha flott og sterkt hår. Derfor passer indisk remy-hår utmerket til produksjonen av løshår.
Tilgangen på hår fra India er stort da det er vanlig at indere selger og gir bort håret sitt i offergaver. De fleste indere har mørkt hår, men med dagens fargemetoder kan fabrikkene våre tilby lyst løshår av svært god kvalitet som gir et flott resultat. Fabrikkene våre kjøper inn ubehandlet hår fra India som deretter pakkes og sendes til oss uten mellomledd. Derfor kan vi hos Delightfulhair tilby deg Norges beste priser på hårforlengelser.

PREMIUM L
ØSHÅR
Løshåret av premium kvalitet er nøyere utvalgt og har gjennomgått en mer skånsom behandling i fabrikken, noe som sikrer høyere standard.

KRØLLET/BOLGET LØSHÅR
Krøllet og bølget løshår produseres i spesielle former ved høy varme, noe som sliter litt ekstra på håret. Derfor har ikke bølgete hårforlengelser like høy kvalitet som slett løshår. Du kan med fordel kjøpe slett løshår som du selv krøller.

Hos oss hos Delightful Hair får du like fin kvalitet som i en hvilken som helst annen butikk, men forskjellen er at vi kjøper løshåret vårt direkte fra fabrikken. Dette gjør at vi kan tilby mye lavere priser.