Produktet har blitt lagt til i handlekurven din

  NORSK MOMS, INGEN EKSTRA TOLL AVGIFTER  ​ ​  LAVEST MULIGE PRISER   ​   DELBETAL KJØPET DITT ​     RASKE LEVERANSER (1-3 DAGER)     30 DAGERS TILFREDHETSGARANTI ​    UBEGRENSET RETUR

OM FESTMETODENE

Du kan få langt og fyldig hår på flere måter. Alle mennesker er forskjellige og har ulike forutsetninger og ønsker for hair extension – det har vi på Delightful Hair tatt på alvor. Vi mener at hair extension er for alle, og derfor finner du flere typer hair extension hos oss. Vi tilbyr hair extension med syv ulike fester slik at du kan finne noe som passer akkurat for deg. Her kan du lese om hvordan man fester de ulike hair extensions, og hva som kan være lurt å tenke på for hver festemetode.

 

KERATIN EXTENSIONS

Keratin extensions, eller nail hair, er ferdige hårlokker med voksfeste. Du varmer hver hårlokk fast med en lokk fra ditt eget hår. Metoden er populær fordi den er skånsom og samtidig gir et langvarig resultat. Du kan med fordel blande forskjellige farger for å skape en stilig stripeeffekt, eller for å matche ditt eget hårs naturlige fargevariasjoner.

Feste keratin extensions: Del opp håret. Bruk en beskyttelsesplate og finn en tynn lokk fra ditt eget hår. Legg nail-lokken under og varm festet med en varmetang for keratinvoks. Når voksen smelter ruller du sammen festet med ditt eget hår og klemmer godt sammen. Vær sikker på at voksen omslutter hele hårlokken og at det ikke er luft i festet. Gjør samme prosedyre for hvert feste, del for del. Begynn i nakken og arbeid deg oppover.

Fjerne keratin extensions: Påfør remover på festet og la det virke. Bruk remover-tangen og klem godt på festet. Deretter drar eller kammer du forsiktig ut nail-lokken. Gjenta prosedyren på eventuelle rester.

Ved bruk av keratin extensions må du huske å ikke ha varme for nær festene. Eksempelvis kan lang tid i direkte kontakt med sollys, varme fra hårføner eller varmt vann smelte eller løsne festene. Det samme gjelder for hårprodukt ved festene. Børst og gre ut håret med fingrene både i lengden og ved festene daglig for at de ikke skal floke seg.

 

TAPE EXTENSIONS

Vårt tapehår består av 4 cm brede hårlokker som har en selvklebende tape du fester direkte i håret. Det flate tapefestet gjør at resultatet blir veldig naturlig og passer godt selv for deg med tynt hår. Dersom du tar godt vare på det kan du til og med gjenbruke tapehåret ditt ved å bytte den selvklebende tapen.

Feste tape extensions: Vask håret kun med sjampo (ingen balsam eller olje) og tørk håret helt tørt. Del opp håret ditt. Fjern beskyttelsesplaten fra en lokk og sett den opp mot nedre kant. Løft opp lokken og fjern hår som ikke følger med. Sett enda en lokk tapehår under den første slik at de møtes tape mot tape med ditt eget hår imellom. Trykk hardt. Varm teipen i 2-3 sekunder med en varmetang/rettetang slik at de fester godt mot hverandre. Gjenta langs skillen og forsett deretter langs en ny skill til du er fornøyd med mengden hair extension. Når du fester tape hair må du være nøye med å ikke ta på tapen med fingrene etter at du har fjernet beskyttelsesplasten. Husk også å ikke sette lokkene for nær hårbunnen og ikke ta for mye av ditt eget hår mellom tapelokkene.

Når du fester tape hair må du være nøye med å ikke ta på tapen med fingrene etter at du har fjernet beskyttelsesplasten. Husk også å ikke sette lokkene for nær hårbunnen og ikke ta for mye av ditt eget hår mellom tapelokkene.

 

Fjerne tape extensions: Påfør remover over hele feste og masser det inn. Del lokkene med fingrene eller med hjelp av en kam. Bruk mer remover om det trengs, og fjern deretter tapelokken. Påfør remover på eventuelle rester. Gjenta prosedyren for hver lokk.

Tapen er følsom for varme og hårprodukter, så unngå dette nær festene. Børst håret ofte og gre ut eventuelle floker.

 

MICRORING EXTENSIOSN - LOOP HAIR 

Om du vil ha en enkel festemetode og unngå lim, tape eller varme, bør du velge loop hair. Hver hårlokk er utstyrt med både plastløkke og mikroring. Metoden fungerer godt om du ønsker en hårforlenging, tykkere hår eller enkelte effektlokker.

Feste loop hair: For å feste loop hair trenger du en tang og gjerne en pinnekam. Del opp håret og finn frem en liten lokk av ditt eget hår ved hjelp av kammen. Dra lokken fra ditt eget hår gjennom løkken på loop hair-lokken. Dra deretter løkken gjennom mikroringen og pass på at mikroringen havner ca. 1 cm fra hodebunnen. Bruk tangen for å klemme mikroringen. Mikroringen skal klemmes godt sammen slik at den blir flat.

Når du fester loop hair må du passe på å ta riktig mengde av eget hår gjennom mikroringen. Du skal kjenne en viss motstand når du drar håret gjennom mikroringen. Tar du for lite eller for mye hår vil ikke mikroringen feste seg ordentlig.

Fjerne loop hair: Benytt tangen og klem mikroringen i motsatt retning slik at den åpner seg. Dra ut loop hair-lokken fra håret og gjenta på resterende lokker.

 

MICRORING EXTENSIOSN - STICK HAIR

Stick hair har smale fester i voks, men du fester dem med mikroringer og ikke med varme. Med stick hair kan du få langt og fyldig hår på en skånsom måte. Det går veldig fort, og det er enkelt å fjerne håret. Dersom du tar godt vare på det kan du dessuten gjenbruke stick hair-lokkene. For å feste håret trenger du mikroringer, en krok for mikroringene og en tang.

Feste stick hair: Begynn med å dele opp håret. Tre en mikroring på kroken. Ta en lokk av ditt eget hår ved hjelp av kroken og dra håret gjennom mikroringen. Plasser deretter en stick hair-lokk i mikroringen og klem sammen mikroringen med hjelp av tangen. Sørg for at du klemmer mikroringen helt sammen.

Fjerne stick hair: Benytt tangen og klem mikroringen i motsatt retning slik at den åpner seg. Dra ut stick hair-lokken fra håret og gjenta prosedyren på resterende lokker.

 

HÅRTRENSE

Det er mange muligheter med en hårtrense. Du kan lime, sy fast hårtrensen eller feste den ved hjelp av mikroringer. Ved å sy inn clips kan du til og med lage ditt eget clip-on-sett. Med litt arbeidsinnsats kan du få hair extensions som er spesialdesignet spesielt for deg.

Eksempler på hvordan en hårtrense kan festes

Lim: Del opp håret der du vil feste løshåret. Klipp av en ønsket lengde av hårtrensen. Påfør lim for hair extensions på både hårtrensen og ditt eget hår, rett nedenfor skillen. Press fast hårtrensen ordentlig. Gjenta prosedyren til du er fornøyd med mengden hår.

Weave: Del opp håret. Lag en innebygd flette horisontalt med skillen og fest den. Klipp av en ønsket lengde av hårtrensen. Tre en tråd på en bøyd nål og sy fast hårtrensen i fletten. Gjenta prosedyren til du er fornøyd med mengden hår. Begynn i nakken og jobb deg oppover.

Mikroringer: Del opp håret der du vil feste løshåret og klipp av den lengden du ønsker av hårtrensen. Plasser hårtrensen mot nedersiden av skillen. Benytt kroken for å ta en del av ditt eget hår og en del av hårtrensen. Tre håret gjennom mikroringen og klem sammen mikroringen ved hjelp av en tang.

 

NANO HAIR EXTENSIONS

Nano hair har små diskré fester som nesten blir usynlige i ditt eget hår. Akkurat som stick hair og loop hair så innebærer ikke denne metoden lim, tape eller varme, og er derfor svært skånsom. Du kan med fordel blande ulike farger for å få et naturlig resultat eller en stripeeffekt.

Feste nano hair extensions: Begynn med å dele opp håret. Tre et par nanoringer på hårkroken. Ta en lokk av ditt eget hår ved hjelp av en pinnekam og dra håret gjennom kroken. Dra deretter håret gjennom nanoringen. Plasser en nano hair-lokk i nanoringen og klem sammen nanoringen ved hjelp av en tang. Sørg for å klemme nanoringen helt sammen.

Fjerne nano hair extensions: Benytt tangen og klem nanoringen i motsatt retning slik at den åpner seg. Dra ut nano hair-lokken fra håret og gjenta prosedyren på resterende lokker. Husk å unngå varme og hårprodukter nær festene da det kan gjøre at voksen metalløkken sitter i løsner.

 

CLIP-ON EXTENSIONS

Med et clip-on-sett kan du raskt og enkelt få et langt og fyldig hår. Ønsker du å variere og kunne sette i og ta ut hair extensionet ditt er clip-on perfekte. Et clip-on-sett består av 7 deler i forskjellige størrelser utstyrt med clips.  

Feste clip-on extensions: Del opp håret på baksiden av hodet. Du kan tupere ditt eget hår nederst i skillen slik at clipsen festes bedre. Åpne clipsen på clip-on-delen, hekt dem fast i det tuperte håret og trykk fast clipsen slik at de lukkes. Fortsett deretter på samme måte med de andre delene. Begynn i nakken og arbeid deg oppover og deretter til sidene. 

Fjerne clip-on extensions: Åpne clipsen og fjern hår del for del. 

Ta ut håret når du trener, dusjer og sover. Kam igjennom det daglig og gre ut eventuelle floker. Du kan styla håret akkurat som vanlig, og du vasker det for hånd i lunkent vann med sjampo og balsam laget for hair extension.